Na ovim stranicama možete pogledati video materijal sa mog YouTube kanala "Priče Starog Disk Džokeja"

Posetite moj You Tube Kanal i prijavite se na sub !


Objašnjavam zašto ne volim da kupujem ploče, tj. sam zvuk sa ploča... Samo zato što je kockanje da zvukom, sa kvalitetom zvuka, da se bolje izrazim... Ako ubodete da je album dobro narezan, super, ali ako ste jedanm od kupaca koji je kupio ploču među poslednjim, hmmm. onda je kvalitet zvuka je problematičan...

Velika debata u vezi korišćenja SYNC tastera... Da li sam za ili protiv? Ja koristim tehnologiju koja mi pomaže, među prvima sam koristio REDIAL na telefonu.... Što ne bih i kada miksam muziku?

Svaki DJ ima svoj omiljeni DJ kontroler, gramofon, CD plejer ili spravu sa kojom uživa da miksa muziku. Ovo je kratak prikaz mog omiljenog DJ kontrolera - Numark 4Trak !

Izbor numera za DJ miks je najvažnija stvar u celoj priči. Morate izabrati najbolje moguće numere (pesme) koje će biti večno izmiksane u novom umetničkom delu zvanom DJ miks.

Volim radio, bavim se radiom ceo život. Uvek sam želeo da imam svoj sopstveni radio, tj. da posedujem radio stanicu. Sa pojavom interneta, moja želja se konačno i ostvarila